Studentski život

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u Splitu održat će se u subotu, 16. ožujka, godine s početkom u 10 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba" (Lora) u Splitu, Zrinsko-frankopanska 207a.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni preddiplomski studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo - smjerovi vojna nautika i vojno brodostrojarstvo te preddiplomski i diplomski studij Aeronautike - smjer vojni pilot. Predviđen je i obilazak kabineta, sportskih i drugih objekata u vojarni te brodova Hrvatske ratne mornarice.

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 15. ožujka 2019. do 14.00 sati na adresu e-pošte: tino.sumic@morh.hr.

Prijavljeni posjetitelji trebaju doći u subotu, 16. ožujka 2019. u vojarnu "Admiral flote Sveto Letica - Barba", Zrinsko-frankopanska 207a, u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i sa sobom ponijeti identifikacijski dokument.

Foto: Hrvatsko Vojno Učilište