Studentski život

Natječaj časopisa "The Split Mind" za literarne i likovne radove

The Split Mind, časopis za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, za idući, 17. broj, objavljuje Natječaj za kratku prozu, poeziju, prijevode, eseje i kritike kao i Natječaj za naslovnicu i likovne radove.

Uvjeti literarnog natječaja:
- radovi moraju biti napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku;
- radovi ne smiju biti prethodno objavljivani;
- radovi moraju biti napisani u nekoj inačici programa MS WORD;
- jedna osoba može poslati najviše 6 pjesama, 2 priče dužine do 10 kartica, 1 esej i/ili kritiku dužine 10 kartica, te prijevode najviše 5 pjesama ili proznog djela do 10 kartica;
- format teksta: font Times New Roman, veličina 12.

Uvjeti likovnog natječaja:
- časopis objavljuje fotografije, slike i/ili ilustracije
- radovi se šalju u .png formatu
- jedna osoba može poslati najviše 3 fotografije, slike i/ili ilustracije

Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com, za literarni s naznakom „Za natječaj 2019.“, a za likovni s naznakom „Za naslovnicu 2019“. Potrebno je navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju. 

Prijave se primaju od 2. svibnja do 2. lipnja 2019. godine.

Selekciju radova vrši uredništvo The Split Minda, koje se sastoji od studenata Filozofskog fakulteta u Splitu i vanjskih suradnika. Popis odabranih radova bit će objavljen do kraja srpnja na Facebook stranici časopisa The Split Mind.

Vezani dokumenti