Studentski život

Odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Rektorove nagrade

Prijave/prijedlozi na raspisani natječaj podnose se najkasnije do 26. svibnja 2021. godine

Na temelju članka 12. stavka 1. Pravilnika o Rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu od 30. travnja 2021. godine, rektor, prof.dr.sc. Dragan Ljutić donio je Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu Rektorove nagrade studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2020./2021., a za postignuća u akademskoj godini 2019./2020. (uključujući i bivše studente sukladno članku 1. stavku 2. Pravilnika).


Prijave/prijedlozi na raspisani natječaj podnose se najkasnije do 26. svibnja 2021. godine na Rektoratu Sveučilišta u Splitu, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu na adresi Split, (IV. kat) ili preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31 21 000 Split.


Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.


Odluka o dodjeli Rektorove nagrade bit će objavljena na oglasnoj ploči Sveučilišta u Splitu i na mrežnoj stranici Sveučilišta u Splitu (www.unist.hr) dana 9. lipnja 2021.g. te se neće dostavljati sudionicima na njihove adrese.


Sva prateća dokumentacija (Odluka o Rektorovoj nagradi, Pravilnik o Rektorovoj nagradi, RNI obrazac, RNPP obrazac, RNZUR obrazac) nalazi se u prilogu objave.


Za dodatne informacije obratiti se Silviji Rančić, tel: 021 558-213, adresa elektroničke pošte: silvija.rancic@unist.hr  

 

Vezani dokumenti