Studentski život

Održane svečane promocije na Medicinskom fakultetu!

Na svečanim promocijama Medicinskog fakulteta promovirano je ukupno 230 doktora medicine i doktora dentalne medicine, koji su svoje diplome stekli u 2020. i 2021. godini. Riječ je o 58 studenata Dentalne medicine promoviranih 16. svibnja, njih 83 sa studija Medicine, koji su diplomske radove obranili u 2020. godini promovirano je 17. svibnja, dok je 89 studenata Medicine, koji su diplomirali u 2021. godini svoju promociju imalo 18. svibnja.

Prof. dr. sc. Ante Tonkić, dekan Medicinskog fakulteta kazao je promoventima kako se polaganjem liječničke prisege obvezuju na poštivanje temeljnih odrednica plemenite tradicije liječničkog zvanja, istaknuvši kako je Medicinski fakultet u svojih 25 godina postojanja školovao iznimne stručnjake i znanstvenike – doktore medicine, dentalne medicine, ali i magistre farmacije.

- Biti student ovog Fakulteta predstavlja čast, ali i obvezu – istaknuo je dekan Tonkić poručivši svojim nekadašnjim studentima da i dalje uče, usavršavaju se, kako bi bilo što uspješniji u svom poslu.