Sveučilišni sport

ODBOJKA NA PIJESKU 2021

Za zatvaranje sezone 2020./2021., UniSport ST tim organizirao je, studentima posebno dragu, odbojku na pijesku.  I to dva dana, u petak sveučilišno natjecanje, u subotu Beach Open!

Zbog velikog broja prijavljenih, natjecanje u odbojci krenulo je u jutarnjim satima.  Nakon nanošenja krema za zaštitu od sunca, svi su bili spremni za prve mečeve!

Veliki broj prijava i gust raspored, koordinirala je Nika Stanović. Stručno je vladala gustim rasporedom i na svaki upit “Kada mi opet igramo?” imala je spreman odgovor. Naravno, našao se tu i koji, uvijek dobrodošao, odbojkaški savjet! Ovim putem joj se zahvaljujemo!

Iz UniSporta ST kažu: "U pauzi između mečeva, natjecatelji su chillali uz dobru muziku, hladno pivo i popratni morski sadržaj.  Navijača, gledatelja i slučajnih prolaznika nije nedostajalo. Glasno su bodrili svoje fakultetske ekipe i uživali u popratnom sadržaju".

Snage su odmjerili muški i ženski parovi, kojih je ukupno bilo prijavljeno 31, njih 12 u konkurenciji studentica i 19 u konkurenciji studenata.

Zvijezde ovogodišnje Odbojke svakako su studenti kineziološkog fakulteta koji su dominirali na ovom natjecanju i gotovo sve medalje odnijeli kući. Bravo!

Finalni poredak:

Studentice

  1. Klarić - Vukasović KIF
  2. Botica - Ninčević KIF
  3. Ljulj - Kramarić KIF

 

Studenti

  1. GIljanović - Goreta KIF
  2. Petričušić - Dajak KIF
  3. Muller - Peričić FESB

 

Čestitamo pobjednicima, a svim natjecateljima zahvaljujemo se na sudjelovanju! Vidimo se dogodine!

Cijeli fotogaleriju natjecanja uskoro možete pronaći na UniSport ST Facebook stranici.

FOTO: Ante Mandić