Znanost i tehnologija

Poziv za iskaz interesa za stjecanje doktorata znanosti u području globalnog zdravlja

Poziv za iskaz interesa za stjecanje doktorata znanosti u području globalnog zdravlja

Hrvatski centar za globalno zdravlje poziva zainteresirane kandidate na poziv za iskaz interesa za stjecanje doktorata znanosti u području globalnog zdravlja.

Pozivaju se kandidati koji zadovoljavaju uvjete upisa doktorskog studija Medicina utemeljena na dokazima (završen diplomski ili integrirani studij, prosjek ocjena veći od 3,5), s diplomom iz područja biomedicine i zdravstva, prirodnih, društvenih ili humanističkih znanosti – studiji psihologije, matematike, statistike ili informatike, da pošalju životopis i kratki iskaz interesa na e-mail ozren.polasek@mefst.hr. Iskazi interesa primaju se do 15. ožujka 2019. godine.

Idealni kandidati za buduća radna mjesta su oni s odličnim znanjem engleskog jezika, naprednim informatičkim vještinama te kandidati koji su suglasni sudjelovati u kraćim obrazovnim razdobljima u inozemstvu. Opis poslova uključuje izradu sustavnih pregleda i meta-analiza podataka u globalnom zdravlju. Kandidati trebaju biti visoko motivirani razvijati nova znanja, a u planu je upis doktorskog studija do kraja 2019. godine te stjecanje doktorata do kraja 2022. godine. Planirano je zapošljavanje do tri kandidata.

Na poziv se mogu javiti osobe oba spola.

Vezani dokumenti