Znanost i tehnologija

Informativna radionica: Kako dokazati i financirati inovativni koncept – do 500.000 kuna bespovratnih sredstava

Otvoren je 8. krug natječaja za zaprimanje prijedloga za Program provjere inovativnog koncepta (PoC). Kroz ovaj krug financiranja program PoC pruža isključivo Poduzetnicima mogućnost provjere može li se njihov rezultat istraživanja, novo-osmišljeni proces ili tehnologija realizirati te ima li potencijalno komercijalnu primjenu.
Kako bi olakšali proces prijave Ured za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organizira informativnu radionicu u četvrtak, 30. svibnja 2019. godine, s početkom u 12:00 sati (trajanje cca 1h). u Sveučilišnoj knjižnici, R. Boškovića 31 (sjeverna zgrada, II kat).

Točke radionice:
    Uvjeti natječaja
    Kako napisati projekt?
    Najčešće greške natjecatelja

Prijava na radionicu je obvezna, a broj sudionika ograničen stoga Vas molimo da se prijavite što prije na poveznici: https://forms.gle/pDVcEs7vmXtkPTua6.
Više informacija o Programu i uvjetima te pripadajuća dokumentacija dostupni su na internetskim stranicama HAMAG-BICRO-a: https://hamagbicro.hr/otvoren-javni-poziv-poc8/

Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Program je osmišljen kako bi poduzetnicima pružio mogućnost provjere može li se njihov rezultat istraživanja, novo-osmišljeni proces ili tehnologija realizirati te ima li potencijalno komercijalnu primjenu. Namijenjen je sufinanciranju prihvatljivih pred-komercijalnih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa.

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 100.000 kn do najviše 500.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci. Rok za dostavu projektnih prijava je 2. rujna 2019. u 23:59:59 sati.
Za sva potencijalna pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail: poc@utt.unist.hr