Znanost i tehnologija

Prijave za online NVidia radionicu

U okviru projekta "EuroCC - National Competence Centres in the Framework of EuroHPC" u organizaciji Hrvatskog centra kompetencija za HPC, uz tehničku potporu FERIT-a Osijek, institucije članice Hrvatskog centra kompetencija za HPC, 12. siječnja 2022. s početkom u 9 sati održati će se on-line radionica NVidia "Fundamentals of Accelerated Computing with CUDA C/C++". Voditelj radionice bit će doc. dr. sc. Domen Verber, veleposlanik NVidije, FERI, Sveučilište u Mariboru.

Više informacija o radionici možete pronaći na: https://tinyurl.com/4uvk3ypa .

Iskazati interes za sudjelovanjem moguće je do 8. siječnja 2022. godine putem poveznice: https://forms.gle/teKJxTguf5nGHjTHA, unosom imena, prezimena, naziva institucije i e-pošte.

Na radionici mogu sudjelovati istraživači, nastavnici i zaposlenici znanstveno-istraživačkih i visokoobrazovnih institucija, te suradnici navedenih institucija iz industrije i javnog sektora, uključujući doktorande i studente (prijaviti instituciju s kojom surađuje).

Broj sudionika radionice nije strogo ograničen, ali je potrebna prijava na radionicu putem navedene poveznice, dok će link za sudjelovanje na radionici stići prije održavanja radionice.