Znanost i tehnologija

Prijave za Spin-off Competence Lab - virtualni program obuke za jačanje vještina i razvoj poduzetničkih inicijativa istraživača

Europsko sveučilište mora (SEA-EU) u sklopu projekta reSEArch-EU radi na razvoju Spin-off Competence Laba koji je zamišljen kao virtualni program obuke za jačanje vještina te razvoj poduzetničkih inicijativa istraživača na temelju njihovih istraživačkih područja i projekata. Radi o vrlo korisnim obukama za stjecanje vještina iz područja poznavanja prava intelektualnog vlasništva, upravljanja inovacijama, rješavanja problema, samoupravljanja i poslovnih vještina.

Ovim putem želimo najaviti program obuke na temu Intellectual Property Rights, a predavačica će biti Justyna Pawlowska, PhD sa Sveučilišta u Gdansku, Zastupnica za patente, Ured za intelektualno vlasništvo EU.

Program obuke je podijeljen u dva dijela:

Prvi dio obuke na temu Intellectual Property Rights - Patents održati će se u četvrtak 19. siječnja 2023. od 11:15 do 12:45 sati.

Za registraciju, molimo da se prijavite na sljedeću poveznicu: https://zoom.us/meeting/register/tJwrduiurTwpE9xQ0WdDUF6I4Bu-endkA_d9 Program možete gledati uživo i na Youtube kanalu.

Drugi dio obuke na temu Intellectual Property Rights - Trademarks protection održati će se u srijedu 25. siječnja 2023. od 11:00 do 12:30 sati.

Za registraciju, molimo da se prijavite na sljedeću poveznicu: https://zoom.us/meeting/register/tJYkcemspzgqEtKPmtMapyZfI2arMwdzR_DR Program možete gledati uživo i na Youtube kanalu.

Registracija je obavezna za dobivanje potvrde o sudjelovanju. Više detalja o aktivnosti i narednim programima možete pogledati na poveznici Spin-off Competence Lab.