Znanost i tehnologija

Saznajte više o projektima EU fondova Sveučilišta u Splitu na Danima otvorenih vrata

Najznačajniji projekti EU fondova Sveučilišta u Splitu predstavit će se na online događanju u utorak, 23. studenog, s početkom u 11:00 h

U utorak, 23. studenog, s početkom u 11:00 h, održat će se online događanje pod nazivom Primjeri dobre prakse: projekti EU fondova Sveučilišta u Splitu.

Priključite se događanju i saznajte više o aktivnostima i rezultatima projekata, najvećim izazovima u provedbi te ostalim pitanjima koja ćete imati priliku postaviti voditeljima i administratorima projekata.

Za sudjelovanje u događanju obvezna je registracija putem poveznice.

Događanje se održava u okviru ''Dana otvorenih vrata EU projekata'', koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije, u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Cilj održavanja ''Dana otvorenih vrata EU projekata'' je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

U prilogu možete naći program događanja Primjeri dobre prakse: projekti EU fondova Sveučilišta u Splitu, a popis svih događanja u okviru ''Dana otvorenih vrata EU projekata'' je objavljen na poveznici.

Vezani dokumenti