Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
17.5.2022.

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 11

Predavanje Briana Muira pod nazivom "Od Bonda do Vadera" održat će se u srijedu, 18. svibnja, u 19 sati u vijećnici Senata "Don Frane Bulić" u zgradi Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31.

Brian Muir, britanski kipar koji je vjerojatno najpoznatiji po kacigi Dartha Vadera koju je izradio prema skici Johna Molloa, iza sebe ima 46 godina iskustva u filmskoj industriji. Uz Ratove zvijezda radio je i na filmovima Jamesa Bonda, Indiane Jonesa, Harry Pottera, Alienu,... Splitskoj publici predstaviti će se predavanjem kojim će obuhvatiti svoju karijeru od samih početaka do toga kako je počeo raditi u filmskoj industriji i uspjehu Ratova zvijezda zahvaljujući kojima je postigao svjetsku slavu.

Ulaz na predavanje je besplatan ali je zbog ograničenog broja mjesta potrebna najava dolaska putem maila na metonimijasplit@gmail.com, u naslovu maila molimo navesti "predavanje Briana Muira".

Organizator predavanja je Udruga Metonimija uz potporu Sveučilišta u Splitu.  Projekt je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!