Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
30.6.2022.
Održana svečana promocija Sveučilišnog odjela za studije mora! Galerija slika
IMG_4218.JPG IMG_4222.JPG IMG_4231.JPG IMG_4245.JPG IMG_4253.JPG IMG_4256.JPG IMG_4268.JPG IMG_4285.JPG IMG_4303.JPG IMG_4319.JPG IMG_4332.JPG IMG_4335.JPG

Svečana promocija sveučilišnih prvostupnika/ica biologije i ekologije mora, sveučilišnih prvostupnika/ica inženjera/ki morskog ribarstva, magistara/i biologije i ekologije mora, magistara/i inženjera/ki morskog ribarstva te diplomiranih inženjera/ki biologije i ekologije mora Sveučilišnog odjela za studije mora održana je u srijedu, 29. lipnja u velikom amfiteatru Zgrade tri fakulteta.

U pozdravnom govoru doc. dr. sc. Maja Krželj, pročelnica Sveučilišnog odjela za studije mora, čestitala je svojim studentima naglasivši kako je promocija svečani i radosni trenutak za njih, njihove obitelji i prijatelje, te i za sve na Odjelu - nastavnike, djelatnike i suradnike, koji su ih svatko na svoj način pratili i bodrili tijekom studija.

- Znam da svi vi, uz veliki trud i zalaganje tijekom studija, imate još nešto zajedničko, a to je ljubav prema moru.  More je naša poveznica i glavni razlog zbog kojeg ste došli na naše studije te se nadam da vas ta ljubav prema moru i dalje inspirira kao i onda kada ste odlučivali o svom pozivu. Smatram da sada imamo i zajedničku misiju da mora i oceane što bolje istražimo i upoznamo, ali i da ih očuvamo za buduće naraštaje. Nadam se i vjerujem da će svaki od vas dati svoj doprinos toj zajedničkoj misiji na radnim mjestima na kojima ćete imati priliku pokazati svoju stručnost i svoje sposobnosti – ustvrdila je pročelnica Krželj.

Promoventima je na stečenim diplomama čestitao i prof. dr. sc. Goran Kardum, prorektor Sveučilišta u Splitu, istaknuvši podršku koju Sveučilište pruža Odjelu u vidu razvoja svih razina studija, novih studijskih programa, s ciljem postizanja što bolje kvalitete obrazovanja i odgovora na izazove vremena u kojem živimo.

U ime studenata, prigodni govor je održala Roberta Frleta.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!