Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
23.5.2023.
Online radionica: trenutno otvoreni pozivi za komercijalizaciju i kolaborativna istraživanja

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 16
  • Cilj 17

U svrhu predstavljanja trenutno otvorenih Poziva za dostavu projektnih prijedloga, Ured za transfer tehnologije organizira online radionicu koja će se održati u petak 26. svibnja 2023. godine u 10 sati.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, a prijaviti se možete putem poveznice.

Podsjećamo, Ministarstvo znanosti i obrazovanja nedavno je objavilo tri Poziva za dostavu projektnih prijedloga u sklopu Nacionalnog programa oporavka i otpornosti 2021 – 2026:

  • Podrška uredima za transfer tehnologije za provedbu aktivnosti u svrhu poslovne validacije razvijenih rješenja, a prije faze komercijalizacije. Najniži iznos za pojedini projekt iznosi 10.000,00 EUR a najviši 26.500,00 EUR. Više informacija na poveznici.
  • Podrška transferu tehnologije za provedbu istraživačko-razvojnih aktivnosti u svrhu razvoja ili daljnjeg unaprjeđenja razvijenih rješenja i tehničke validacije, prije faze komercijalizacije. Najniži iznos za pojedini projekt iznosi 65.000,00 EUR, a najviši 200.000,00 EUR. Više informacija na poveznici.

Pozivi su otvoreni u modalitetu trajnog poziva, s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do 31. prosinca 2023. godine ili do iskorištenja raspoloživih financijskih sredstava.

  • Ciljana znanstvena istraživanja podržava kolaborativne projekte industrijskih istraživanja, koji se provode u suradnji između poduzeća i istraživačkih organizacija. Prijavitelji projekt provode u obveznom partnerstvu od kojih treba biti najmanje jedno poduzeće i najmanje jedna istraživačka organizacija. Najniži iznos za pojedini projekt iznosi 500.000,00 EUR, a najviši 1.500.000,00 EUR. 

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 31. kolovoza 2023., a više informacija dostupno je na poveznici.

Na online radionici ukratko će se predstaviti objavljeni natječaji, uvjeti prijave i prihvatljivi troškovi, kao i odgovoriti na sva pitanja. Za bilo kakva dodatna pitanja ili pomoć oko prijave projekata, možete se obratiti Uredu za transfer tehnologije na mail utt@unist.hr.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!