Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
8.11.2022.
Online radionica za prijavitelje projekta Dokazivanje inovativnog koncepta

Za lakšu prijavu i priliku za odgovor na vaša pitanja i nedoumice, u petak, 11. studenog u 13 sati, Ured za transfer tehnologije organizira online radionicu za prijavitelje projekta Dokazivanje inovativnog koncepta.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane prijavitelje koji imaju pitanja vezano za pripremu projekata. Za sudjelovanje je potrebna registracija ispunjavanjem kratke prijave putem poveznice.

Podsjećamo, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je poziv za dodjelu bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima te znanstvenim organizacijama za sufinanciranje predkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizacijuusmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije.

Iznos bespovratnih sredstava je minimalno 200.000,00 kn do maksimalno 500.000,00 kn (intenzitet potpore za znanstveno-istraživačke institucije je 100% prihvatljivih troškova). Krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 30. studenoga 2022. godine.

Ured za transfer tehnologije je jedan od odabranih Prepoznatih centara za provedbu programa Dokazivanje inovativnog koncepta te je, u slučaju kada je prijavitelj znanstvena organizacija, obvezni partner na projektu zadužen za aktivnosti upravljanja inovacijskim ciklusom i podršku komercijalizaciji rezultata projekta. Također, Prepoznati centar pruža usluge upravljanja inovacijskim ciklusom tvrtkama koje prijavljuju projekte. Zainteresirane tvrtke mogu zatražiti ponudu usluga slanjem upita mailom na: utt@unist.hr.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!