Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
23.6.2022.
Otvorene prijave za program StartIT Student!

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9

Otvorene su prijave za projekt StartIT Student i traju do 7. srpnja, a prijaviti se moguće putem web stranice: https://www.ictzupanija.hr/StartIT-Student.

StartIT Student pokreće Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) s ICT županijom, a namijenjen je svim studentima s idejom za praktičan proizvod ili uslugu i željom da svoju ideju razvijaju u potencijalni proizvod za tržište, uz mentorsku pomoć profesora sa fakulteta.

Ako ste ikad imali neku ideju za inovativan proizvod ili uslugu prijavite se u program StartIT Student jer ćemo vam omogućiti da je pokušate razviti u proizvod za tržište. Osigurat ćemo i prostor u PICS predinkubatoru za razvoj projekta, poslovne edukacije i radionice te mentoriranje od strane uspješnih poduzetnika. Naučit ćemo vas kako istražiti tržište te izraditi prototip. Uz to imati ćete priliku povezati se (networking) s drugim studentima istih ili sličnih interesa. Naučit ćete predstaviti svoju ideju te razviti komunikacijske vještine. Znanja i vještine koje ćete usvojiti kroz SPP kao i poznanstva koja ćete ostvariti svakako će vam pomoći u daljnjoj karijeri.

Prijaviti se možete sami ili u timu te možete odabrati profesora koje će vam biti tehnološki mentor i pomagati u razvoju projekta

Svi projekti će biti valorizirani a najbolji će osvojiti novčane nagrade u iznosu od 7.000 kuna, 5.000 kuna i 3.000 kuna za daljnji razvoj projekta. Tri najbolja tima ostvarit će direktan plasman u  StartIT startup akademiju.

Više informacija pogledajte na infografici u privitku ili posjetite web stranicu https://www.ictzupanija.hr/StartIT-Student te pratite društvene mreže:

Facebook : web.facebook.com/ictzupanija/

Instagram : www.instagram.com/ictzupanija/

Instagram: www.instagram.com/fesb_unist/

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!