Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
14.3.2022.
Otvorene prijave za UNIST career speed dating

Ciljevi

  • Cilj 1
  • Cilj 4

UNIST Career Speed Dating održat će se 23. ožujka, u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2022.  na lokaciji Spinit inkubator Sveučilišta u Splitu od 13 do 16 sati u suradnji sa Uredom za karijere Sveučilišta u Splitu, Studentskim centrom u Splitu i Sveučilišnim odjelom za stručne studije.

🟡 Career Speed Dating je posebna kombinacija brzog spoja (eng.speed date) i razgovora za posao. Organizira se na način da se studenti u 5 do 8 minuta imaju priliku predstaviti poslodavcima. Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati svoje predstavljanje u poslovnom svijetu, ali i potencijalno pronaći posao ili praksu. Događaj je namijenjen prvenstveno studentima društvenih smjerova. Imat će priliku razgovarati s vodećim poslodavcima iz područja menadžmenta trgovine i turizma te računovodstveno financijskih usluga.

Sudjelovanje na događaju omogućuje i poslodavcima da se predstave studentima kao i studentske poslove ili programe studentskih praksi koje nude. Na ovaj način brzo i jednostavno dolaze u kontakt s potencijalnim kandidatima za razne poslove kao prvi korak u selekciji. Također imaju mogućnost zadržati životopise najboljih studenata i kontaktirati ih naknadno prema potrebi.

🔵 Poslodavci kojima će se studenti moći predstaviti su:

Adriatic.hr, Adriatic Osiguranje, Deltron - klima uređaji, La Meridian Lav , Radisson Blu Resort & Spa, Split, International Medical Corps, Hotel Luxe Split, Visit Trogir, OTP banka d.d., Privredna banka Zagreb Ribola, Studenac., Studentski Centar Split, UHY Savjetovanje i Zagrebačka banka d.d.

🏃 Požurite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj prilici za susret s potencijalnim poslodavcima, jer broj sudionika je ograničen!

💬 Kako bismo studentima omogućili da se predstave poslodavcima u punom sjaju, dan prije, 22. ožujka organiziramo dvije radionice: ''Priprema životopisa'' (11,30 - 13,00) i ''Kako se predstaviti poslodavcu'' (13,30 - 15,00) također na lokaciji Spinit Inkubatora Sveučilišta u Splitu. Na radionice se mogu prijaviti svi studenti, neovisno o sudjelovanju na Career Speed Datingu.

📝 Obrazac za prijavu:https://docs.google.com/.../1FAIpQLScpLTXOul3o2C.../viewform.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!