Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
7.10.2022.
Photoshop 101: DUMP organizira ciklus besplatnih predavanja o obradi fotografije Galerija slika
dump-1.jpg dump-2.jpg dump-3.jpg dump-4.jpg dump-5.jpg dump.jpg

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9
  • Cilj 10

Zanima te fotografija i kako podići svoje radove na višu razinu? Gubiš se u layerima i želiš izbrusiti vještinu photoshopiranja? Dođi na besplatni ciklus predavanja Photoshop 101!

DUMP Udruga mladih programera, i ovog listopada organizira besplatni ciklus predavanja. Ovogodišnje izdanje je namijenjeno svim ljubiteljima fotografije i multimedije. Fokus je na obradi fotografije u Adobe Photoshopu.

Kao i ostali događaji, sudjelovanje na predavanjima Photoshop 101 je potpuno besplatno. Predznanje ti nije potrebno, sve što trebaš imati je želja za učenjem o fotografiji. Što se tiče preduvjeta, nije nužno da posjeduješ ikakvu foto opremu. Ako želiš pratiti predavanje i imaš instaliran Adobe Photoshop, možeš doći s laptopom.

Zbog malo veće količine gradiva, ciklus smo podijelili u dva predavanja koja planiramo organizirati u uzastopnim subotama, 22. i 29. listopada, na FESB-u. 

Prvo predavanje će se održati 22. listopada  u 17 sati, u amfiteatru A100. Drugo predavanje bit će 29. listopada, u istom terminu, na FESB-u u dvorani  A101. Oba predavanja će držati dumpovci iz područja multimedije, u opuštenom tonu kao i do sada.

Uvodno predavanje započet će kratkim predstavljanjem Udruge, projekata i zanimljivosti koje možeš očekivati. Odmah nakon uvoda, upoznat ćeš se s osnovama Photoshopa i njegovim korisnim alatima. Kroz jednostavne i zanimljive primjere naučit ćeš sve potrebno za rad u Photoshopu, primjerice kako suptilno ukloniti prištić ili povećati biceps. Naravno, neće ostati samo na teoriji! Na nezaboravan način ćemo u Photoshopu demonstrirati kako sve možeš manipulirati svojim fotografijama

Nakon prvog predavanja dobit ćeš nagradni zadatak, a najbolje autore očekuju i vrijedne nagrade! DUMP poziva sve zainteresirane entuzijaste fotografije da se pridruže još jednom nezaboravnom ciklusu i obogate svoje znanje.

Uz ciklus DUMP organizira i brojne druge edukativne projekte poput DUMP Internshipa. Prijave su otvorene do 24. listopada tako da se još uvijek stigneš prijaviti.

Saznaj više detalja o ciklusu i  sadržaju predavanja na dump.hr i Instagram profilu Udruge : @dumpovci .

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!