Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
25.7.2022.
Podijeljene bogate nagrade najmarljivijim ocjenjivačima studentske hrane

Ciljevi

  • Cilj 10

Sedam mjeseci su studenti Sveučilišta u Splitu vrijedno ocjenjivali pojedenu hranu u restoranima studentske prehrane i na taj način sudjelovali u nagradnoj igri Ocijeni spizu i nagrada je blizu. Organizator nagradne igre je Studentski centar Split, a cilj je bio motivirati studente da što sadržajnije i češće komentiraju hranu kako bi se dobila što kvalitetnija povratna informacija o njezinoj kvaliteti.

Proces sudjelovanja je bio jednostavan i studentima je oduzimao minutu vremena, jer se cijeli postupak odvijao preko mobilne aplikacije UNISpoT. Dodjeljivane su mjesečne nagrade u tri kategorije: najkorisniji ocjenjivač, najaktivniji student i račun s najviše proizvoda, i nakon sedam mjeseci igre i vrijednog skupljanja bodova proglašeni su konačni pobjednici.

Fundus nagrada je bio bogat, od električnog romobila, bicikla i laptopa pa sve do soundbox zvučnika, plaćenog tečaja za B kategoriju u autoškoli i 3 noćenja u Dubrovniku, Puli ili Varaždinu. Nema sumnje da se pokoja izdvojena minuta dnevno za ocjenjivanje isplatila.

- Kad sam vidio koje se nagrade dijele, odmah sam se uključio. Baš sam želio osvojiti taj romobil, pa sam se maksimalno angažirao - govori nam Vatroslav Sabljić, kojem se trud isplatio jer je na kraju uistinu i osvojio električni romobil, prvu nagradu u kategoriji "račun s najviše proizvoda".

- Želio bih zahvaliti Studentskom centru Split na organizaciji ovakve nagradne igre i pozivam sve studente da se iduće akademske godine uključe u nagradnu igru kako bi hrana u studentskim restoranima bila još bolja - zaključio je Vatroslav.

Piše: Matej Sunara

Foto: Jakov Matić

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!