Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
22.3.2023.
Poziv studentima: Students and Yachting Open Days

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 8
  • Cilj 17

Jedno redovno studijsko predavanje o zanimanjima u Yachtingu pokrenulo je naš povratak k moru. Sveučilište u Splitu sa svojim Pomorskim fakultetom i suradnicima, ali i prijateljima iz Udruge hrvatskih skipera i članova posada jahti prepoznalo potencijal tržišta rada u Yachtingu i s razlogom ga podignulo na razinu sveučilišnog projekta.

U Akademskom jedriličarskom klubu Univeristas svjesni su razmjera i potreba naše yacht charter industrije, ali isto tako svjedoci su (ne)uključenosti sudentata u bilo kakve maritimne aktivnosti. Ovaj trend skromno pokušavaju promijeniti kroz jedriličarske projekte u kojima sudjeluje cca 400 studenta godišnje te vjeruju da uz podršku charter tvrtki jedrenje mogu učiniti dostupno svima.

Dolazak na Students and Yachting Open Days do sada je potvrdilo čak 16 tvrtki (Sail Croatia, Skipper 4 You, Nava, Waypoint, Gradina Vis, Vodan Yachting, Adriatic Sailing, Sail Club Croatia, Croatia Yachting, Dream Yacht Charter, Noa Yachting, Split Yacht Charter, Euromarine, Sun Life, North Sails, Orvas).

Sada su na potezu studenti!

Dođite, poslušajte, raspitajte se i zajedrite s nama… Prvi puta na jednom mjestu možete dobiti sve informacije o zanimanjima i poslovima u yacht chartrer industriji.

I na kraju, hvala donatorima Student and Yachting Open Days projekta, tvrtkama Croatia Yachting i Euromarine.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!