Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
6.9.2022.
Predstavljanje javnog poziva „Dokazivanje inovativnog koncepta“ – bespovratnasredstva za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu poziva sve zainteresirane na info dan predstavljanja javnog poziva "Dokazivanje inovativnog koncepta – PoC" 15. rujna 2022. u 11.30 sati. Predstavljanje će se održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje na adresi R. Boškovića 32 u učionici B401.

Cilj info dana je upoznati poduzetnike i znanstvenike sa sadržajem javnog poziva kako bi mogli procijeniti jesu li kandidati za navedena sredstva. Za sudjelovanje na info danu potrebno je prijaviti se ispunjavanjem kratke registracije putem poveznice:  https://forms.gle/NjZoAVyj3nGnK4Ua6

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je poziv za dodjelu bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima te znanstvenim organizacijama za sufinanciranje predkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije.

Iznos bespovratnih sredstava je minimalno 200.000,00 kn do maksimalno 500.000,00 kn (intenzitet potpore za znanstveno-istraživačke institucije je 100% prihvatljivih troškova). Dostava projektnih prijedloga dopuštena je najranije od 1. rujna 2022. godine, a krajnji rok je 30. studenoga 2022. godine. Više informacija o pozivu možete pronaći i na poveznici.

Ured za transfer tehnologije je jedan od odabranih Prepoznatih centara za provedbu programa PoC te je, u slučaju kada je prijavitelj znanstvena organizacija, obvezni partner na projektu zadužen za aktivnosti upravljanja inovacijskim ciklusom i podršku komercijalizaciji rezultata projekta. Prijavitelji koji su poduzeća projekt provode samostalno.

Za sva pitanja možete se javiti na mail: info@utt.unist.hr

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!