Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
23.10.2023.
Predstavljanje knjige Galerija slika
Forenzika---priručnik.png

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9
  • Cilj 11
  • Cilj 17

Sveučilišni odjel za forenzične znanosti Sveučilišta u Splitu i Institut za hrvatski jezik organiziraju predstavljanje knjige "Pojmovnik kriminalistike i forenzike", koje će se održati 26. listopada s početkom u 12.30 sati u hotelu Salona Palace u Solinu. Događaj se odvija u okviru šeste konferencije Sigurnost povijesnih gradova - Partnerstvo za sigurniju svakodnevicu, koja se bavi temama kao što su rizici u sigurnosti i odgovori na rizike sigurnosti povezane sa svakodnevicom u urbanim naseljima, turizmom i povijesnom arhitekturom.

Osnovna je ideja konferencije potreba kritičkoga promišljanja o stanju sigurnosti kulturnog, povijesnog i arhitektonskog naslijeđa, promatranje sigurnosti izvan okvira službenih statistika, usmjeravanje na osjećaj građana kao i osjećaje i subjektivne ocjene turista koji dolaze u Splitsko-dalmatinsku županiju.

Organizatori su IPA Split, Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za forenzičke znanosti, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatska udruga povijesnih gradova, a više o konferenciji pronađite na https://www.shcconference.com/

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!