Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
18.10.2023.
Predstavljanje knjige REHABILITACIJSKI MODELI U REUMATOLOGIJI UTEMELJENI NA DOKAZIMA prof.dr.sc. Vlaka Galerija slika
Vlak-Tonko-knjiga-promocija-POZIVNICA-2-1_page-0001.jpg

Predstavljanje knjige REHABILITACIJSKI MODELI U REUMATOLOGIJI UTEMELJENI NA DOKAZIMA prof. dr. sc. Vlaka održat će se u srijedu, 25. 10. 2023. u 19 sati u Sveučilišnoj galeriji, Sveučilište u Splitu, R. Boškovića 31, Split.

Knjigu će predstaviti: prof. dr. sc. Ana Marušić, izv. prof. dr. sc. Mislav Radić i prof. dr. sc. Tonko Vlak.

Knjiga „Rehabilitacijski modeli u reumatologiji utemeljeni na dokazima“ Tonka Vlaka i suradnika kvalificirana je kao visokoškolski udžbenik.

Način prezentacije građe daje djelu stručnu i znanstvenu komponentu temeljenu i dokazanu na vlastitim dugogodišnjim iskustvima autora. S obzirom na relevatnost teme, interesa stručne i znanstvene medicinske zajednice i nedostatka literature iz navedenog područja djelatnosti neupitna je bila potreba i društveni interes za objavom ovog vrijednog djela. Ovaj visokoškolski udžbenik u klasi znanstvenog priručnika zasigurno će postati neizostavna literatura stalnog usavršavnja i doživotnog učenja medicinskih djelatnika.

Promociju knjige uveličat će glazbenom točkom Kvartet s flautom profesora Glazbenog odsjeka Umjetničke akademije u Splitu u sastavu: Ana Domančić (flauta), Evgenija Ephstein ( violina), Vladimir Kossjanenko (viola) i Hillary Karuza (violončelo).

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!