Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
4.7.2023.
Predstavljanjem EU projekata Sveučilišta u Splitu je obilježena 10. godišnjica hrvatskog članstva u Europskoj uniji Galerija slika
2_1.jpg OSS_2.jpg STIM.jpg Z3F-3.jpg Z3F-7.jpg

U subotu, 1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska obilježila je desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju. Tim povodom Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organiziralo je "Dane otvorenih vrata EU projekata", a Sveučilište u Splitu je sudjelovalo kao organizator događaja "Primjeri dobre prakse: ERDF i ESF projekti Sveučilišta u Splitu".

Sveučilište u Splitu je otvorilo vrata laboratorija u kojima se nalazi znanstveno-istraživačka oprema nabavljena kroz projekte "Funkcionalna integracija Sveučilišta u Splitu, PMF-ST, PF-ST te KTF-ST kroz razvoj znanstveno-istraživačke infrastrukture u Zgradi tri fakulteta)""Unaprjeđenje i provedba stručne prakse na Sveučilišnom odjelu za stručne studije" te "STIM-REI, Centar izvrsnosti za znanost i tehnologiju".

Također je održana prezentacija Znanstveno-istraživačka infrastruktura u službi razvoja društva - popularizacija znanosti kao i predstavljanje projekta "Implementacijom suvremene znanstveno-istraživačke infrastrukture na FGAG do pametne specijalizacije u zelenoj i energetski učinkovitoj gradnji".

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!