Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
24.5.2024.
Pridružite se ovogodišnjem Eureka Global Innovation Summit-u u Istanbulu

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 17
Ovogodišnji Eureka Global Innovation Summit će se održati od 13. do 14. lipnja u Istanbulu, a koordinirat će ga Scientific and Technological Research Council of Türkiye (TÜBİTAK).

Summit će okupiti ključne dionike iz područja istraživanja, inovacija, poduzetništva i donosioca politika, s ciljem poticanja suradnje i uspostave međunarodnih partnerstava unutar EUREKA mreže.

Summit je poglavito namijenjen predstavnicima sveučilišta, istraživačkih centara, startupova, srednjeg i malog poduzetništva i javnog sektora, kako bi se potaknulo  umrežavanje i upoznavanje s najnovijim informacijama vezanim za nadolazeće EUREKA pozive.  

Ove godine fokus je na aktualnim znanstvenim temama kao što su zaštita podataka, digitalizacija, zelena tranzicija, pametni gradovi, cirkularna ekonomija i održiva proizvodnja.

Drugog dana Summit-a, sudionici će imati priliku sudjelovati u B2B sastancima organiziranim u suradnji s Enterprise Europe Networkom i Sveučilištem Sabanci. Također, postoji mogućnost predstavljanja projektnih ideja potencijalnim partnerima, a upute kako predati svoju projektnu ideju možete pronaći OVDJE.
 
Više informacija možete saznati na službenoj stranici organizatora, a prijaviti se možete putem poveznice.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!