Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
13.6.2022.
Prijave za Demo dan - uzbudljivo finale studentske poduzetničke prakse UniStart!

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 4

Demo dan - uzbudljivo finale studentske poduzetničke prakse UniStart, pokrenute od strane Sveučilišta u Splitu uz podršku NetHub akceleratora, održat će se 20. lipnja 2022. godine, s početkom u 11:00 sati u prostorijama PICS predinkubatora - ICT županije, na adresi Ul. Ruđera Boškovića 32, 21 000 Split.

Za veliku završnicu programa studentske poduzetničke prakse UniStart timovi marljivih studenata Sveučilišta u Splitu temeljito se pripremaju za izlaganje svojih poduzetničkih ideja. 

Tijekom provedbe programa timovi studenata su radili na razvijanju vlastitih poduzetničkih ideja  uz pomoć i vrijedne savjete svojih mentora. Razvili su prototipe proizvoda koji su naposljetku i testirani na potencijalnim korisnicima - osobama starije životne dobi i njihovim skrbnicima. Na samom kraju programa, marljivi studenti pohađali su i cikluse edukacija o poduzetničkim temama, koje će im biti od velike pomoći prilikom predstavljanja svojih inovativnih ideja na Demo danu.

U sklopu Demo dana timovi će predstaviti poduzetničke ideje stručnom žiriju i uvjeriti ih zašto je baš njihova ideja najbolja. Nakon toga slijedi stručna evaluacija radova te svečano dodjeljivanje vrijednih nagrada najboljim timovima!

Za sudjelovanje na Demo danu prijave se primaju putem sljedećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV87hx_jPa3ncPSDsAhZdLvZAiLfQuMUXcUSPi4__Yt3QCFg/viewform

Rok za podnošenje prijava je do 16. lipnja 2022., a za sva pojašnjenja slobodno se obratite na savjetovanje@unist.hr.

Veselimo se vidjeti vas ubrzo!

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!