Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
28.2.2024.
 Prijave za drugo izdanje Volonterske & Leadership akademije Galerija slika
UniSport ViLA - otvorene prijave.jpeg Copy-of-eug-2016-selekcija-39 (1).jpg

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 17
Otvorene su prijave za drugo izdanje Volonterske & Leadership akademije "UniSport ViLA" u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza koja će se održati u online formatu kroz 4 dana: 22. i 23. ožujka te 26. i 27.4. travnja.

Akademija je besplatna za sve sudionike, a po završetku akademije sudionici će imati priliku sudjelovati u organizaciji i volontirati na najvećem sportskom događaju Hrvatskog akademskog sportskog saveza "UniSport Finals 2024" od 30. svibnja do 2. lipnja te "Zagreb FISU Forum 2024" forumu od 27. do 31. kolovoza koji okuplja studente, sveučilišne sportske dužnosnike i stručnjake iz industrije diljem svijeta kako bi raspravljali i promovirali razvoj sveučilišnog sporta i tjelesne aktivnosti.

Volonterska & Leadership akademija je osmišljena s ciljem educiranja mladih ljudi zainteresiranih za karijeru u sportu i sportskom menadžmentu te poticanju rasta broja volontera u sportu. Želimo potaknuti daljnji razvoj baze volontera kako bi na jednom mjestu okupili sve prilike za volontiranje u sportu te nastavili niz odlično organiziranih sportskih projekata kojima je u fokusu volonter. ViLA je zamišljena kao središte i poveznica organiziranih sportskih volonterskih programa gdje organizatori i volonteri mogu usavršiti svoje vještine ali i podijeliti iskustva.

UniSport ViLA je prošle godine održana prvi puta i okupila 40 sudionika iz svih dijelova Hrvatske koji su nakon 5 tjedana online edukacija i praktičnih zadataka imali priliku i volontirati na najvećem sportskom događaju Hrvatskog akademskog sportskog saveza UniSport Finals 2023, rekordan po broju sudionika i sportova - 17 ekipa s hrvatskih visokih učilišta, u dva natjecateljska dana i 12 sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Program UniSport ViLA 2024 možete pronaći na linku. Sve ostale informacije, kao i mjesto prijava, nalaze se na web stranici akademije https://akademija.unisport.hr/.

 Više o Zagreb FISU Forum 2024 možete pronaći na web stranici foruma https://fisuforum2024.unisport.hr/.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!