Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
4.7.2022.
Prijave za edukacije o UN ciljevima održivog razvoja u srpnju kroz projekt AktivniST

Ciljevi

  • Cilj 6
  • Cilj 7

U sklopu projekta AktivniST nastavlja se ciklus edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U srpnju nas očekuju dvije edukacije: 

1) unutar Cilja 6 - Čista voda i sanitarni uvjeti, 7. srpnja s početkom u 15 sati edukaciju će održati Davor Pezdevšek iz Grover - Eco Mobile Car Wash, na temu "Grover - ekološka mobilna autopraonica za uštedu i očuvanje vode " 

2) unutar Cilja 7 - Pristupačna i čista energija, 22. srpnja, s početkom u 18 sati, edukaciju će održati Mislav Javor iz tvrtke ampnet na temu "Zelene valute: Stabilne kriptovalute pokrivene ulaganjima u obnovljive izvore energije"

Prijave putem obrasca na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ1p1qe5wwKYXV29zGBPDAOY8E-w9L-7hNakhWDL8nFxp_tQ/viewform

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Edukacije se održavaju u sklopu projekta "AktivniST", sufinanciranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!