Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
4.3.2024.
Prijave za sudjelovanje na „10th Regional Biophysics Conference & 15th International Summer School of Biophysics”

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 4
  • Cilj 17
Na Medicinskom fakultetu u Splitu od 26. do 30. kolovoza 2024. održat će se „10th Regional Biophysics Conference & 15th International Summer School of Biophysics”, a u tijeku su prijave za sudjelovanje.

Ova događanja zajednički organiziraju Hrvatsko biofizičko društvo i Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu uz podršku Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu. Oba skupa imaju dugu tradiciju predstavljanja najnovijih doprinosa u području eksperimentalne, teorijske i primijenjene biofizike te edukacije mladih istraživača. Regionalna biofizikalna konferencija tradicionalno promovira regionalnu suradnju i suradnju s proizvođačima instrumenata.

Istraživačke teme usredotočit će se na sljedeća područja: Molekularna biofizika; Biomeđupovršine i bioinspirirani materijali; Membrane i membranski proteini: struktura, funkcija i dinamika; Biofizika virusa; Biofizika i nanomehanika stanice; Neurobiofizika; Dostava lijekova; Napredne oslikavajuće i spektroskopske tehnike; Računalne metode i strojno učenje. Program je osmišljen da potakne interakciju i raspravu. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici https://rbc2024 .biofizika.hr/.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!