Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
7.2.2023.
Prijave za sudjelovanje na Festivalu znanosti 2023. na temu Priroda i društvo produžene do 1. ožujka!

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9
  • Cilj 10

Sveučilište u Splitu poziva sve zainteresirane sudionike da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem Festivalu znanosti. Festival će se održati od 24. do 29. travnja, a glavna tema je PRIRODA I DRUŠTVO.

Prijave se primaju ispunjavanjem obrasca na: https://bit.ly/3DNKBN7

Svi zainteresirani sudionici svoje aktivnosti mogu prijaviti najkasnije do srijede, 1. ožujka 2023. godine. Eventualni upiti za dodatnim informacijama mogu se uputiti na adresu elektroničke pošte: festival.znanosti@unist.hr.

Glavna tema se može interpretirati na različite načine te se nadamo da je dovoljno široka kako bi, kao i uvijek, omogućila kreiranje raznolikih, zanimljivih i zabavnih sadržaja.

Ciljevi i publika Festivala znanosti su uvijek djeca i učenici, studenti, nastavnici opća populacija, znanstvenici, mediji, jer ovo je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, tijekom koje znanstvenici i studenti popularnim predavanjima, radionicama, tribinama, izložbama i drugim događanjima daju doprinos popularizaciji znanosti i motiviranju mladih ljudi na istraživanje i stjecanje novih znanja.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!