Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
12.9.2022.
Projekt AktivniST - ciklus edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u rujnu

Ciljevi

  • Cilj 10
  • Cilj 11
  • Cilj 12

U sklopu projekta AktivniST u rujnu se nastavlja ciklus edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje razni stručnjaci iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstavljaju kako oni doprinose, te kako svi mi možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju.

U rujnu nas očekuju tri edukacije:

  • unutar Cilja 10 - Smanjenje nejednakosti, 23. rujna s početkom u 10 sati edukaciju će održati Marin Urlić iz CEDRA Split, na temu "Doprinos smanjenju nejednakosti kroz provedbe EU projekta".
  • unutar Cilja 11 - Održivi gradovi i zajednice, 27. rujna u 13 sati edukaciju će održati Danijela Matejčić Miletić, voditeljica razvoja i edukacije korisnika u tvrtki Čistoća Rijeka na temu "Riperaj za stvaranje održivog i solidarnog društva"
  • unutar Cilja 12 - Održiva potrošnja i proizvodnja, 30. rujna u 11 sati edukaciju će održati doc.dr.sc. Merica Pletikosić, voditeljica održivog poslovanja tvrtke CEMEX Hrvatska na temu "Odgovorna proizvodnja i potrošnja u industriji na primjeru tvrtke CEMEX"

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Prijave se primaju putem poveznice https://forms.gle/ZeRkJ4cDcPmofBDYA

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

Edukacije se održavaju u sklopu projekta "AktivniST", sufinanciranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!