Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
2.5.2022.
Projekt AktivniST - ciklusi edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u svibnju

Ciljevi

  • Cilj 1
  • Cilj 2

U sklopu projekta AktivniST u organizaciji Poduzetničkog centra Split i Studentskog poduzetničkog inkubatora provode se ciklusi edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje će se ugostiti razni stručnjaci iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U svibnju nas očekuju dvije edukacije:

1) unutar Cilja 1 - Svijet bez siromaštva, 12. svibnja s početkom u 18:00h edukaciju će održati Nedjeljko Marković iz Hrvatske mreže protiv siromaštva na temu "Socijalna ulaganja za društvo jednakih šansi"

2) unutar Cilja 2 - Svijet bez gladi, 26. svibnja s početkom u 16:00 h edukaciju će održati Lucija Iličić iz udruge Mladi protiv gladi na temu "Što je to glad i je li ona samo fizička?"

Prijaviti se možete preko poveznice - https://forms.gle/pDPSxeWMezQGFwBK9 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt AktivniST sufinanciran je  sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!