Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
16.5.2023.
Radionica

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 8
  • Cilj 10
  • Cilj 17

Cjeloživotno učenje: osobna i profesionalna dobrobit tema je radionice u kojoj će sudionici više saznati o važnosti ove još uvijek nedovoljno prepoznate, ali iznimno važne teme! Sudionici radionice će više saznati o mogućnostima stjecanja novih kvalifikacija i prekvalifikacija u okviru cjeloživotnog obrazovanja, kao i o vaučerima i mikrokvalifikacijama.

Radionica će se održati 17. svibnja u 18 sati u učionici P3 na Filozofskom fakultetu Split (Poljička 35). Namijenjena je studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu te svim zainteresiranim građanima. Zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na obrazac: https://forms.gle/aoRwBnVNeRbk8c5N7.

Edukaciju će održati izv.prof.dr.sc. Morana Koludrović, voditeljica Centra za istraživanje i razvoj cjeloživotnog obrazovanja Filozofskog fakulteta u Splitu te voditeljica Centra za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Splitu.

Organizatori radionice su Centar za savjetovanje studenata te Centar za cjeloživotno obrazovanje i Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!