Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
3.6.2022.
Radionica pisanja MSCA PF projektnog prijedloga

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira jednodnevnu online radionicu pod nazivom ''Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Postdoktorsku stipendiju", koja će se održati u utorak 09. lipnja 2022. godine, putem Zoom platforme, s početkom u 9:30 sati.

Radionica je namijenjena postdoktorskim istraživačima koji namjeravaju prijaviti MSCA Postdoktorsku stipendiju ove 2022. godine, mentorima koji ugošćavaju istraživače kao i administrativnom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnog prijedloga.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor Europa, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga. Program radionice nalazi se na poveznici.

Kako bi prisustvovali radionici, potrebno je poslati sažetak projektnog prijedloga (na maksimalno 3 stranice) koji će sadržavati sljedeće dijelove:

• Excellence (s fokusom na evaluacijski kriterij 1.3 Quality of the supervision, training and of the two-way transfer of knowledge between the researcher and the host)

• Impact (s fokusom na diseminacijske, eksploatacijske i komunikacijske aktivnosti te na očekivani znanstveni, društveni i ekonomski učinak projekta) i

• Implementation (s fokusom na radni plan (work packages) i procjenu rizika).

Sažetke projektnih prijedloga na engleskom jeziku treba dostaviti na sljedeću adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr; ivan.makovec@ampeu.hr.

Rok za prijavu i slanje sažetka projektnih prijedloga je 08. lipnja 2022. do 12 sati! Budući da je broj mjesta na radionici ograničen, potrebno je što prije prijaviti se putem sljedeće poveznice.

Mogućnost sudjelovanja na radionici bit će odobrena prijaviteljima prema redoslijedu zaprimanja potpune prijave, prioritet imaju istraživači koji prijavljuju Marie Skłodowska - Curie projekt u 2022. godini.

Obrazac za sažetak projektnog prijedloga te službeni projektni obrazac s uputama ispunjavanja se nalaze u prilogu.

Foto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!