Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
30.3.2023.
Radionica

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 4

Povećana razina stresa izazvana stalnim brigama o problemima može imati negativne posljedice i na tijelo i na psihološko stanje. Izazovi studentskog života i užurbane svakodnevnice često drže stres na visokoj razini.

Na žalost, najčešće ne možemo ukloniti izvore stresa, ali možemo promijeniti način na koji se nosimo s njim. Istraživanja su pokazala da samo nekoliko minuta odmora i relaksacije, u periodima tijekom radnog dana, bitno smanjuje umor i pomaže uspješnom držanju stresa po kontrolom. Slijedom navedenog, osmislili smo radionicu u kojoj ćemo vas provesti kroz nekoliko najpoznatijih tehnika za opuštanje, koje čete lako moći savladati i primjenjivati kasnije u svakodnevnici.

Radionica "Tehnike opuštanja" će se održati 5. travnja od 18 do 19.30 sati u učionici P3 na Filozofskom fakultetu u Splitu (Poljička 35). Namijenjena je studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a zbog ograničenog broja sudionika obavezne su prijave na obrazac: https://forms.gle/kdsbLZW3FXdsxVnHA

Voditeljica radionice je Antonia Peroš, psiholog i psihoterapeut te voditeljica Ureda za upravljanje karijerama i savjetovanje Sveučilišta u Splitu. U okviru svog radnog mjesta niz godina savjetuje studente te organizira i vodi radionice na temu upravljanja karijerama, komunikacijskih vještina, upravljanja stresom te općenito poticanja mentalnog zdravlja.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!