Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
5.4.2024.
Radionica za potencijalne korisnike intervencije 77.03. Potpora za EIP operativne skupine u vijećnici Rektorata

 
Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike intervencije 77.03. Potpora za EIP operativne skupine iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. - 2027.
 
Radionica u Splitu će se održati 16. travnja s početkom u 11 sati u vijećnici Rektorata Sveučilišta u Splitu, Ruđera Boškovića 31.
Cilj intervencije je poticanje suradnje, povezivanje istraživanja i poljoprivredne prakse te bolja razmjena informacija o postojećim i novim procesima, postupcima i tehnologijama u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda te svemu ostalom što doprinosi specifičnim ZPP ciljevima, što će utjecati na bolju učinkovitost resursa i proizvodnju većeg broja proizvoda s dodanom vrijednošću.
Prihvatljivi korisnici su EIP operativne skupine osnovane nakon 1. siječnja 2023. godine, a zahtjev za potporu može se podnijeti od 27. svibnja od 12 sati do 28. lipnja 2024. godine do 12 sati. Ukupan iznos raspoloživih sredstava Natječaja je 3.500.000,00 EUR-a, a intenzitet do 100 % prihvatljivih troškova.

Detaljne informacije i prijavni obrazac mogu se pronaći na linku:

https://ruralnirazvoj.hr/radionice-za-potencijalne-korisnike-intervencije-77-03-potpora-za-eip-operativne-skupine/
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!