Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
25.7.2023.
Rektor Ljutić primio sportsku delegaciju i studente ženske i muške futsal momčadi iz Ukrajine Galerija slika
IMG_8803.JPG IMG_8805.JPG IMG_8807.JPG IMG_8808.JPG IMG_8812.JPG IMG_8816.JPG IMG_8821.JPG IMG_8822.JPG IMG_8828.JPG IMG_8832.JPG IMG_8844.JPG IMG_8852.JPG

Rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić primio je u utorak 25. srpnja sportsku delegaciju te studente ženske i muške futsal momčadi iz Ukrajine koji sudjeluju u 13. Europskom sveučilišnom futsal natjecanju u Splitu. Sastanku su nazočili prorektor prof. dr. sc. Boris Maleš, pročelnica Ureda rektora Ivana Pletković te Toni Gamulin, voditelj sveučilišnog Odjela za studentski standard i sport.

Rektor Ljutić je gostima izrazio dobrodošlicu u Split i na splitsko sveučilište zahvalivši im što sudjeluju u futsal natjecanju i na taj način najbolje predstavljaju svoju zemlju. 

Zadovoljstvo mi je što ste naši gosti i ovom prigodom Vas pozivam da dođete na naše Sveučilište kad god ste u prilici. Nastojat ćemo razvijati i učvrstiti suradnju sa sveučilištima u Ukrajini, a da nam je prijateljstvo s vašom zemljom važno najbolje smo pokazali kada smo se među prvima organizirali za pomoć kada je to bilo potrebno - istaknuo je rektor Ljutić.

Studenti nisu krili veselje zbog boravka u Splitu pa su pohvalili organizaciju natjecanja, smještaj, hranu i naravno more te ostale ljepote našeg grada.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!