Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
24.3.2023.
Rezervirajte datume od 24. do 29. travnja! I ove godine vas čeka iznimno zanimljiv program Festivala znanosti s gotovo 200 aktivnosti!

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 4
  • Cilj 9
  • Cilj 11
  • Cilj 16
  • Cilj 17

Rezervirajte datume od 24. do 29. travnja jer vas i ove godine čeka iznimno zanimljiv program Festivala znanosti s gotovo 200 aktivnosti! Naime, Festival znanosti Split 2023 i ove godine ima za cilj približiti znanost javnosti, informirati je o aktivnostima i rezultatima u području znanosti i umjetnosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja,

Tijekom šest dana trajanja, na različitim lokacijama kako u gradu Splitu, od Kampusa preko Peristila do Meja, ali i u Solinu, Sinju, Trilju, Kaštelima, Mosoru, Omišu… na kopnu i na moru, odvijat će se 196 različitih aktivnosti koje uključuju predavanja, radionice, prezentacije, izložbe, pokuse, tribine, okrugle stolove i još mnogo toga. Kao i uvijek, sve aktivnosti Festivala znanosti su za građane besplatne.

Ovogodišnja tema Festivala je "Priroda i društvo", a uz angažman sastavnica Sveučilišta u Splitu u program su se uključili i muzeji, instituti, vrtići, osnovne i srednje škole, Nastavni zavod za javno zdravstvo, KBC Split te brojne udruge nudeći zaista raznovrstan program tijekom Festivala.

Detaljan program splitskog Festivala znanosti pogledajte u dokumentu u prilogu i pronađite neku aktivnost za sebe, a neke od njih će uskoro biti objavljene i na YouTube kanalu Sveučilišta u Splitu: https://www.youtube.com/channel/UCLYkpu0U3jJUbDf_jeNnP8A.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!