Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
8.5.2023.
Sajam poslova za mlade pod nazivom

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9
  • Cilj 10
  • Cilj 17

Udruga AIESEC u suradnji s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Splitu organizira sajam za mlade pod nazivom ,,Career Day", koji će se održati 16. svibnja 2023. godine ispred Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu s početkom u 10 sati, a završit će u 16 sati. Ulaz je za sve besplatan.

,,Career Day" je osmišljen oko pomoći mladima koji završavaju svoje akademske dane te se pripremaju za tržište rada. Na sajmu će se zato predstaviti poslodavci iz različitih industrija, kako bismo studentima pružili priliku zapošljavanja u njihovom ciljanom poduzeću. Pripremite svoje životopise i dođite upoznati tržište. Za one koji trenutno aktivno ne traže posao i sve zainteresirane pripremili smo različite radionice na temu pisanja životopisa, razgovora za posao, izgradnje karijere, itd.

Više o temi možete pronaći na instagram profilu @careerday_split

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih na svijetu (djeluje aktivno u 127 zemalja, a ukupno u 140 zemalja na svijetu), koja je vođena od strane mladih ljudi koji imaju manje od 30 godina. Mi smo nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija koja pokušava napraviti promjene u društvo kroz vlastito djelovanje i projekte. Naši članovi nastoje imati utjecaja u društvu i donositi pozitivne promjene primarno kroz projekte koji se vežu za UN-ove ciljeve održivog razvoja, a posebno smo zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo i liderstvo te cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!