Uspješno završena ljetna škola Programa postakademskog zapošljavanja

Prvoj generaciji studenata Programa postakademskog zapošljavanja u petak, 24. srpnja, prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, s prorektoricom prof. dr. sc. Rosandom Mulić podijelio je potvrdnice o pohađanju, dok su predavačima uručene zahvalnice za sudjelovanje u ljetnoj školi. 

 

Dvotjedna ljetna škola Programa postakademskog zapošljavanja, koja je započela 13. srpnja, imala je za cilj upoznavanje studenata s poduzetničkim vještinama i načinom razmišljanja, usvajanjem vještina identifikacije i analize poslovnih prilika, kao i osnova pravnog okvira poduzetničkog poduhvata i poslovanja.

 

Program postakademskog zapošljavanja studenata i stjecanja upravljačkih sposobnosti predstavlja interdisciplinarni pristup u stvaranju, selektiranju i praćenju mladih poduzetnika/studenata, kojima se na ovaj način pružila prilika da jačaju svoje upravljačke sposobnosti, kao i interdisciplinarne vještine za samostalno vođenje poslovanja gospodarskih subjekata, uz potporu sustava aktivnog mentoriranja.