Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
18.10.2023.
Sudjelujte na događaju Innovate Now Croatia – od 26. do 28. listopada u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci! Galerija slika
ino.png

Jeste li ambiciozni poduzetnik, znatiželjni student ili sanjar sa startup idejom?

Pridružite se trodnevnom valu inovacija - svi su dobrodošli!

Crostartup zajedno u suradnji sa suradnji s CISEx-om, Algebrom i norveškim partnerom Smart Innovation Norway, pod pokroviteljstvom EEA, Norway grants, Innovation Norway i uz potporu Sveučilišta u Splitu u periodu od 26. do 28. listopada organizira događaj Innovate Now Croatia u čak četiri grada u Hrvatskoj: Split, Zagreb, Osijek, i Rijeka!

Svaki grad će imati zanimljiv program događanja koji uključuje prezentacije i panele renomiranih stručnjaka iz različitih industrija i predstavljanje uzbudljivih startup tvrtki. Uz navedeno, organizirat će se i dva Hackathon događanja; jedan u Splitu o plavom rastu i drugi u Zagrebu gdje je fokus stavljen na zelenu industriju. Održat će se Pitchevi i izbor za najbolju startup tvrtku u obje kategorije, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade kao što je online program poslovnih vještina vrijedan 1500€ i jednotjedni bootcamp u Norveškoj! 

Prijavljeni natjecatelji će imati priliku rješavati jedan od 3 ponuđena izazova na temu plavog rasta.

Na događaj se mogu prijaviti sve zainteresirane skupine koje uključuje studente, profesore, tvrtke, udruge i ostale dionike.

Za sudjelovanje nije potrebno imati postojeći projekt i nije potrebno znati programske jezike!

Prijavljeni natjecatelji će imati priliku rješavati jedan od 3 ponuđena izazova na temu plavog rasta.

Ovaj projekt je podržan od strane Norway Grants 2014-2021, u okviru Croatia Call Business Development, Innovation and SMEs Programme.

Označite datume u svom kalendaru i nemojte propustiti priliku za umrežavanje!

Ispunite obrazac za prijavu kako bi sudjelovali na događanju.

Više informacije o samom događanju možete pronaći na poveznici.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!