Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
15.6.2022.
Sudjelujte na informativnom danu programa Obzor Europa, 28. lipnja

Agencija za mobilnost i programe EU i Sveučilište u Splitu u utorak, 28. lipnja, organiziraju Informativni dan na kojem će se predstaviti program Obzor Europa.

Događanje će se održati u Zgradi tri fakulteta, na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, u predviđenom trajanju od 10:00-15:00 h.

U prvom dijelu događanja bit će, između ostalog, predstavljen nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU-a, osnovne karakteristike programa Obzor Europa, savjeti o tome kako napisati dobar projektni prijedlog te pravni i financijski aspekti prijave i provedbe projektnih prijedloga. Bit će predstavljena i područja Širenja sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora te djelovanja Marie Skłodowska – Curie akcija (MSCA).

U drugom dijelu događanja predviđeno je održavanje paralelnih sesija na kojima će biti predstavljena različita područja Programa, te je predviđeno i vrijeme za pitanja i odgovore.
Sve zainteresirane za sudjelovanje na Informativnom danu molimo da se prijave putem prijavnog obrasca najkasnije do 23. lipnja 2022. godine do kraja dana.

Program događanja možete pronaći u prilogu.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!