Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
18.5.2023.
Svečana promocija magistri i magistara forenzike na Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti Galerija slika
IMG_6626.JPG IMG_6631.JPG IMG_6652.JPG IMG_6655.JPG IMG_6663.JPG IMG_6675.JPG IMG_6689.JPG IMG_6722.JPG IMG_6727.JPG IMG_6730.JPG

Ciljevi

  • Cilj 4

Sedma promocija magistri/magistara forenzike Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti održana je u četvrtak, 18. svibnja, u velikom amfiteatru Zgrade tri fakulteta. Na prigodnoj svečanosti zaslužene diplome dobilo je 112 magistara forenzike koji su na Sveučilištu u Splitu, Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti završili jedan od sljedećih pet studijskih modula sveučilišnog diplomskog studija "Forenzika": Istraživanje mjesta događaja, Forenzična kemija i molekularna biologija, Forenzika i nacionalne sigurnosti, Financijsko-računovodstvena forenzika te Menadžment u vatrogastvu i istrage požara.

Promoventima, njihovoj rodbini i prijateljima te ostalim uzvanicima prigodno su se obratili prof. dr. sc. Nikša Jajac, prorektor za infrastrukturu Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Dragan Primorac, počasni pročelnik te izv. prof. dr. sc. Damir Piplica, pročelnik Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti.

Ovom su prigodom, osim diploma novoj generaciji magistri/magistara forenzike, dodijeljena i priznanja u vidu pohvalnica najboljim studentima u protekle dvije akademske godine.

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!