Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
23.5.2024.
Svečana promocija Pomorskog fakulteta Galerija slika
IMG_8357.JPG IMG_8368.JPG IMG_8372.JPG IMG_8379.JPG IMG_8391.JPG IMG_8394.JPG IMG_8401.JPG IMG_8404.JPG IMG_8408.JPG IMG_8412.JPG IMG_8413.JPG IMG_8428.JPG IMG_8434.JPG

Ciljevi

  • Cilj 4
Svečana promocija magistara inženjera i sveučilišnih prvostupnika inženjera Pomorskog fakulteta održana je u četvrtak, 23. svibnja, u velikom amfiteatru Zgrade tri fakulteta. Tom prigodom promovirano je 138 studenata prijediplomskog sveučilišnog studija i 57 koji su završili diplomske sveučilišne studije. Promotori na ovoj svečanosti bili su dekan Pomorskog fakulteta prof. dr. sc. Pero Vidan i prodekani izv. prof. dr. sc. Nikola Mandić, prof. dr. sc. Merica Slišković i doc. dr. sc. Marko Katalinić.

Dekan Vidan je u svom govoru bivšim studentima poručio kako je u današnje vrijeme izazov raditi u pomorskoj struci, vremena se mijenjaju, a upravo u pomorstvu je jako veliki utjecaj tehnologije i inteligentnih sustava.
- Stoga primitak diplome zasigurno nije kraj vašeg učenja i usavršavanja u struci, no mladi ljudi vole raditi u dinamičnim sustavima, što rad na brodu svakako podrazumijeva - istaknuo je dekan Pero Vidan.  Posebno se i zahvalio obiteljima promovenata, čija je podrška na putu do njihove diplome bila neprocjenjiva.

U ime Sveučilišta u Splitu i rektora Dragana Ljutića, čestitke je uputio i prorektor za infrastrukturu prof. dr. sc. Nikša Jajac, poželjevši svim promoventima sreću kako u daljnjem školovanju i/ili budućim poslovima. Poručio im je kako će im njihov Fakultet uvijek biti "sidro" te im poželio da kroz njega uvijek ostanu povezani, ma kolika ih mora dijelila.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!