Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
16.6.2023.
Svečana promocija studenata Dentalne medicine! Galerija slika
BXT37551.jpg BXT37562.jpg BXT37594.jpg BXT37635.jpg BXT37839.jpg BXT37845.jpg BXT37863.jpg BXT37907.jpg BXT38079.jpg BXT38090.jpg

Ciljevi

  • Cilj 4

Promocija doktora Dentalne medicine održana je u petak, 16. lipnja, u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta. Promotori su tom prigodom bili dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Ante Tonkić, prodekan za studij Dentalna medicina izv. prof. dr. sc. Ivan Galić, prodekanica za nastavu i studentska pitanja prof. dr. sc. Renata Pecotić, prodekan za studij Farmacija prof. dr. sc. Darko Modun i prodekan za studij Medicina na engleskom jeziku izv. prof. dr. sc. Joško Božić. Promoventima su biranim riječima na velikom uspjehu čestitali prof. dr. sc. Ante Tonkić dekan i izv. prof. dr. sc. Ivan Galić, prodekan.

- Pomagati drugome je uistinu lijepo i plemenito, što vaš posao zaista čini najboljim mogućim izborom. Iako je naš Fakultet relativno mlad, odgojio je već brojne generacije liječnika, kako Medicine, Dentalne medicine i Farmacije, koji danas rade najodgovornije medicinske poslove ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta. Biti studentom ovog Fakulteta predstavlja čast, ali i obvezu jer je Medicinski fakultet u Splitu danas na relevantnim svjetskim rang ljestvicama izuzetno dobro pozicioniran – poručio je promoventima dekan Tonkić, izrazivši nadu da će uvijek Fakultet nositi kao nešto svoje po čemu ćete biti prepoznatljivi, poštovani i cijenjeni.

U ime svojih kolegica i kolega, kao i u svoje ime, zahvalila se Katarina Vrcić.

Prigodni umjetnički program izveo je glazbeni duo Soundlab project - Gabriela Braičić solistica i Ivan Perak na klavijaturama i Zbor splitskih liječnica.

Foto: Dalibor Gabela/Medicinski fakultet

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!