Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
20.7.2023.
Umrežavanje istraživačkih skupina i evidentiranje istraživačke opreme na online platformi Research Potential Database

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17

U okviru projekta SEA-EU 2.0 nastavljamo s registriranjem i umrežavanjem istraživačkih skupina kao i s evidentiranjem istraživačke opreme na online platformi Research Potential Database, razvijenoj u okviru prve faze implementacije projekta SEA-EU. 

S bazom od više od 390 registriranih istraživačkih skupina te više od 120 infrastrukturnih jedinica, koja se stalno nadopunjuje, Research Potential Database platforma je nezaobilazan alat za pronalaženje suradnika na istraživanju te prijavu zajedničkih projekata. 

Do 30. rujna, ne propustite priliku registrirati sebe i/ili svoju istraživačku skupinu ili pak infrastrukturnu jedinicu i postati dijelom ove jedinstvene platforme. 

Sve što trebate napraviti je kreirati korisnički profil na linku u gornjem lijevom početne stranice https://research.sea-eu.ug.edu.pl/.

Nakon što Vaš profil bude odobren, pristupit ćete sučelju na kojem ćete moći unijeti informacije o voditeljima istraživačke skupine, kontakte, fotografije, publikacije te ostale potrebne informacije (Add Research Group). 

Jednak je postupak potreban za registraciju jedinice istraživačke infrastrukture (Add Shared infrastructure element). 

Za sva dodatna pitanja, pozivamo Vas da kontaktirate SEA-EU ured Sveučilišta u Splitu (seaeu@unist.hr).

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!