Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
2.6.2021.
UniSportST FUTSAL LIGA 2021.

Iz UniSportST nam kažu:

"UniSport ST futsal liga koja se ove godine neprekidno odvijala od sredine travnja do kraja svibnja, privedena je kraju. Ukupno su sudjelovale 22 ekipe, od kojih 20 u konkurenciji studenata, a 2 u konkurenciji studentica.

Pojedine, dobro nam poznate ekipe, pokušale su obraniti svoje stečene uspjehe, ali ove godine pridružile su nam se i nove ekipe među kojima je bila i ekipa KIF2 koja je uz malo sreće, stala rame uz rame s pobjedničkim ekipama.

U finalnom okršaju, u konkurenciji studenata, ekipa KIF1 branila je naslov sveučilišnog prvaka protiv ekipe FESB1. Utakmica je bila i više nego napeta no ekipa KIF1 uspjela je obraniti naslov pobjedom 3:1. 

Finalni poredak

Studentice

  1.  KIF2
  2.  KIF1

Studenti

  1.  KIF1
  2.  FESB1
  3.  ASPIRA

Završetak futsal lige, uveličali su i dekani fakulteta kako bi podržali svoje ekipe. Među njima su bili i prof. dr. sc. Srđan Podrug, dekan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc.  Damir Sekulić, dekan Kineziološkog fakulteta i voditelj odsjeka Katedre taktike Dekanata HVU-a u Splitu i kapetan bojnog broda Boris Kero, Vojno pomorstvo. 

Zahvaljujemo im se na dolasku, također bi se željeli zahvaliti našem dugogodišnjem  koordinatoru natjecanja, Lukši Roji, koji rješava i nerješive situacije, a vjerujte bilo ih je.

Čestitamo pobjednicima!  Svima natjecateljima želimo se zahvaliti na sudjelovanju, vidimo se dogodine!" zaključuji iz UniSportST

 

Cijelu fotogaleriju futsal lige možete pogledati na UniSport ST Facebook stranici.

Foto: Ante Mandić

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!