Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
28.3.2023.
Vrlo zanimljiva i iznimno posjećena panel rasprava društvenih studija Sveučilišnog odjela stručnih studija Galerija slika
Antonija.jpg Luka.jpg naslovnica.jpg panelisti.jpg procelnik-pp.jpg publika-2.jpg publika.jpg publika3.jpg

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 8

S ciljem stalnog unaprjeđenja studijskih programa, u petak, 24. ožujka, u amfiteatru Sveučilišnog odjela za stručne studije održana je jako zanimljiva i iznimno posjećena panel rasprava društvenih studija Odjela na temu "Razgovor s poslodavcima: iskustva, potrebe i budućnost tržišta rada".

Mnogobrojne studente tom prigodom pozdravili su pročelnik Odjela dr. sc. Petar Pepur i voditeljica Ureda za poslovnu suradnju mr. sc. Ivona Jukić, posebno se zahvalivši panelistima, predstavnicima poslodavaca. Raspravu su moderirali pročelnica Odsjeka za menadžment, trgovinu i turizam Antonija Roje te pročelnik Odsjeka za računovodstvo i financije dr. sc. Luka Mladineo.

Tijekom diskusije ispitale su se potrebe tržišta rada i značaj stručne prakse za studente, zatim su se opisale karakteristike, vještine i znanja koje osoba koja se zapošljava treba imati te su se analizirali budući trendovi u zapošljavanju iz kuta pojedinog panelista, predstavnika svoje struke.

Svoja iskustva i vrijedne savjete studentima iznijeli su partneri Odjela Zorana Rubić iz Adriatic osiguranja, Antonio Miličević iz Deltrona, Marija Mrđen iz FINA-e, Vanda Puizina Dragojević iz hotela Posh, Ilijana JanjićAnita Žarković iz Micronica te Tihana Klarić iz Studenca.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!