Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
1.3.2023.
Započele prijave za drugo izdanje događanja UNIST Career Speed Dating! Galerija slika
thumbnail_UNISTCSD2-1-dan.png thumbnail_UNISTCSD2-TV-2.png UNISTCSD2-2-dan-poslodavci.png UNISTCSD2-raspored.png

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 8
  • Cilj 9
  • Cilj 17

Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu zajedno sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije i ove godine organizira manifestaciju UNIST Career Speed Dating, odnosno posebnu kombinaciju brzog spoja (eng.speed date) i razgovora za posao koji je namijenjen svim studentima Sveučilišta u Splitu.

Centralno događanje će se održati 9. ožujka od 13  do 16 sati u multifunkcionalnoj dvorani SPINIT inkubatora Sveučilišta u Splitu na adresi Matoševa 56.

Kako bi se studenti što bolje predstavili poslodavcima, dan prije 8. ožujka organizirana je radionica ''Priprema za UNIST Career Speed Dating'' u vremenu od 12 do 14 sati, također u SPINIT inkubatoru, koju će voditi Antonia Peroš, mag. psych. voditeljica Ureda za upravljanje karijerama.

Obrazac za prijavu se nalazi na linku: https://forms.gle/9aFQc5atN9mBLK7y7

Career Speed Dating je Organizira se na način da se studenti u 5-8 minuta imaju priliku predstaviti poslodavcima te dobiti povratnu informaciju o dojmu koji ostavljaju i mogućnostima za napredak. Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati predstavljanje sebe u poslovnom svijetu, ali i potencijalno pronaći posao ili praksu.

S druge strane, sudjelovanje na događaju omogućuje i poslodavcima da studentima predstave sebe, studentske poslove ili programe studentskih praksi koje nude. Na ovaj način brzo i jednostavno dolaze u kontakt sa potencijalnim kandidatima za razne poslove što može poslužiti kao prvi korak u selekciji. Također, imaju mogućnost zadržati životopise najboljih studenata i kontaktirati ih naknadno prema potrebi.

Poslodavci kojima će se studenti moći predstaviti su: Adriatic.hr, Mimoza d. o.o, hotel Luxe, Grand Hotel Lav, Studenac d.o.o, Hotel Split d.d, Intenational Medical Corps, UHY Savjetovanje, Adriatic osiguranje d.d, Studentski Centar Split, FINA – Financijska agencija, Deltron d.o.o, Privredna banka Zagreb d.d, Tommy d.o.o, Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce i Foteinos d.o.o.

Požurite i osigurajte na vrijeme svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj prilici za susret s potencijalnim poslodavcima jer broj sudionika je ograničen!

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!