Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
23.5.2024.
Započelo osmo izdanje dvodnevne DUMP Days konferencije Galerija slika
IMG_8289.JPG IMG_8293.JPG IMG_8312.JPG IMG_8320.JPG IMG_8321.JPG IMG_8325.JPG IMG_8330.JPG IMG_8334.JPG IMG_8343.JPG IMG_8345.JPG IMG_8347.JPG

Ciljevi

  • Cilj 3
  • Cilj 8
  • Cilj 9
  • Cilj 17
Osmo izdanje dvodnevne DUMP Days konferencije otvoreno je u četvrtak 23. svibnja na FESB-u.  Kao što je već poznato, riječ je o besplatnoj IT konferenciji za studente u organizaciju Udruge mladih programera DUMP kroz koju se studenti upoznaju s aktualnim tehnologijama, zanimanjima i mogućnostima koje se nude u IT svijetu. 

Ove godine posjetitelje očekuje čak 14 predavanja hrvatskih i svjetskih stručnjaka - od Daniele Jović koja će pričati o prvom hrvatskom satelitu, Daniela Ackermanna, uspješnog hrvatskog poduzetnika s pričama o (ne)uspjehu i zašto je ponekad dobro griješiti, do Nataše Davenport i njene priče kako je došla do Googlea.

Osim predavanja, organizirano je i 6 radionica; neke od njih na temu umjetne inteligencije, pisanja CV-ja i kako se obraniti od hakerskih napada, kao i dvije panel rasprave. Na jednoj će predstavnici tvrtki  pričati o trenutnom stanju IT-a i kako se zaposliti, dok će na drugoj sudjelovati i poznati TikTok influencer Dario Marčac.

Na otvaranju su okupljene pozdravili prof. dr. sc. Nikša Jajac, prorektor za infrastrukturu, predsjednik DUMP udruge Frane Doljanin te Josip Volarević iz Solana Foundation, Luka Ujević iz Infobipa i Neven Bandalović iz Sony Ericssona. 
DUMP Days je prilika za networking i upoznavanje vodećih IT tvrtki, a zainteresiranima će se predstaviti njih 27. Studenti će u razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja znanja i vještine su potrebni za pronaći posao u IT-ju. 

Novost ovogodišnjih DUMP Daysa je hackathon, koji se organizira prvi put, u suradnji s hrvatskim startupom Daytonom, a drugog dana konferencije posjetitelje očekuju i vrijedne nagrade.

Za više informacija o konferenciji posjetite days.dump.hr
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!