Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
12.5.2021.
Željko Cota i Anamari Bešker pobjednici ovogodišnje UniSport ST kros lige! Galerija slika
image00003.jpeg image00012.jpeg image00017.jpeg image00021.jpeg image00022.jpeg

Ovogodišnja UniSport ST kros liga održavala se od 15. ožujka do 5. svibnja. Sastojala se od priprema i ukupno 22 treninga, a samo natjecanje od četiri utrke, dvije od pet km i dvije brdske utrke. Ovakav sistem održavanja kros lige rezultirao je velikim brojem prijavljenih studenata i studentica, kojima su se na samom početku priprema napravljena inicijalna mjerenja, a sve se odvijalo pod vodstvom trenera Ante Prlića. Posebno smo ponosni što su svi polaznici na kraju lige popravili svoje rezultate. 

U konkurenciji studenta natjecalo se njih 20, a dok je studentica bilo pet. 

Konačni poredak

Studentice: 

1. Anamari Bešker – Mediteranska poljoprivreda 

2. Josipa Jurić - FGAG

3. Lea Farac - OSS

Studenti:

1. Željko Cota - KIF

2. Roko Goreta - KIF

3. Petar Kundid - PFST

U konkurenciji studenata je dominirao Željko Cota, u čije smo se trkačke i plivačke sposobnosti već uvjerili u nekoliko navrata. U konkurenciji studentica isti broj bodova imale su Anamari Bešker i Josipa Jurić te je na kraju za prvo mjesto bilo presudan kumulativan zbroj rezultata svih utrka gdje je Anamari bila bolja za 20 sekundi.

Završetkom ovogodišnje kros lige osvojeni su prvi bodovi u borbi za ukupnog pobjednika među fakultetima, koja će se voditi u gustom natjecateljskom rasporedu do ispitnih rokova.

Čestitamo svima i vidimo se dogodine!

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!